Sevgi ve Hoşgörüyle açılmayan gönül kapısı yoktur
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgi ve Hoşgörüyle açılmayan gönül kapısı yoktur

Bugün yanımızda olmayanlar,yarın bizi yanında bulamazlar...
 
AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Sac Kavurma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tatlisarisinimm
bilgi uzmanı
tatlisarisinimm


Mesaj Sayısı : 101
Yaş : 36
Kayıt tarihi : 25/06/07

Sac Kavurma Empty
MesajKonu: Sac Kavurma   Sac Kavurma Icon_minitimeÇarş. Tem. 25, 2007 12:32 pm

Malzemeler

1 Kg yağlı ve yumuşak kuzu eti
Tuz


Hazırlanışı

Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
Sac veya derin teflon tavada kapağını kapatarak ve kısık ateşte arada bir karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu ayarlayın ve tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin.
İyice piştikten sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sac Kavurma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sevgi ve Hoşgörüyle açılmayan gönül kapısı yoktur :: Damak Lezzeti :: Etli ve sebzeli yemekler-
Buraya geçin: